3. Nap Larrasoana – Cizur Menor 20,7 km

A mai nap két szempontból is fantasztikusan indult. Egyrészt fel tudtam kelni, amire előző este a pozitív gondolkodásom ellenére, be kell valljam nem sok esélyt láttam, másrészt a recepciós-tulajdonos amikor fizettem meglátta a névjegyemet és elkérte, hogy megnézze az interneten milyen kávéval foglalkozok. Lehet, hogy hamarosan beindul a spanyol piac :-)?!

A mai szakasz minden szempontból könnyűnek tűnt, egyrészt csak alig több mint 20 km, másrészt a terepviszonyokra sem lehet panasz. Arra viszont rá kellett jönnöm, hogy a gyalogláshoz nincs optimális időjárás. Ma gyönyörűen sütött a nap, de ez se jó, mert szakad rólam a víz.

Az út egy jelentős része ma Pamplónán keresztül vezetett, ahol nagyon kellett figyelni, a jó útjelzők ellenére is. Csak egy pillanatra gondolkodtam el és máris azt vettem észre, hogy három olasz pelegrino jön velem szembe, hogy rossz az irány. Szerencsére ez ma csak 200 m pluszba került.

Arról, hogy mit láttam, látok, nem írok külön, beszéljenek helyettem a képek.

Még időben sikerült beérnem a Cizur Minor-i Maribel albergue-be (zarándokszállás), így jutott alsó ágy. Kár, hogy a felső ágy távolsága miatt ülni nem tudok rajta, csak feküdni, de a pálmafás kert az ingyenes wifi-vel mindenért kárpótol. Itt amúgy a feltöltési sebesség az eddigi legjobb. Kicsit már most sajnálom a kb. 30 szobatársamat, nehéz éjszakájuk lesz, mert úgy hallottam borzalmasan hangosan tudok horkolni.

Az első nap felvett videókon a lihegésem miatt ne aggódjatok, csak a drámai hatást akartam fokozni, általában sikerül levegőt vennem.

Azt mondják az első három nap a legnehezebb, holnap meglátom.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

7 Responses to 3. Nap Larrasoana – Cizur Menor 20,7 km

  1. Czérna Szabolcs szerint:

    Kezd hasonlítani a Caminod az üzleti tempódra. Gratulálok!

  2. Máté Ildikó szerint:

    Egy puhány online hálózatépítő nem indul neki ilyen nagy útnak. Otthon ül, a kényelmes szobában, és gépeli a hozzászólásait.
    Egyébként nagyon irigyellek, hogy ilyen szép helyeken jársz! Bezzeg én itthon szenvedek a számítógép előtt, töri az alfelemet a szék, fáj a vállam a sok görnyedéstől…
    Egyre jobban szúr a szög! :)

  3. Czérna Szabolcs szerint:

    Jó Reggelt! Remélem csuklasz eleget, mert sokat gondolunk Rád! Kicsit aggódom, mert a blogodat többen nézik, mint az internetet, de azért ne keseredj el, mert teljesen mindegy, hogy melyik oldal előtt kávéznak. A forgalom megint nőni fog úgyhogy gyalogolj nyugodtan. :-)

  4. Specht József szerint:

    Ildikó!

    Ahol Te laksz, minden nap csodás sétákat lehet tenni!
    És amúgy is kell edzened a 26-i 30 kilométeresre!
    Hajrá! A net megvár. :)

  5. Specht József szerint:

    Laci!

    Jobb ez a galériás megoldás, mert azok a bejegyzések, ahol fel vannak töltve külön nagyban a képek elég lassan töltődnek be.

    Milyen hülye gondjaink vannak, igaz?

    Bezzeg Te ott abban a csendben, ami videódon hallható. Abból tudnál hozni ajándékba? Egy fél órányi többet érne, mint egy eredeti napszemcsi Kuala Lumpurból. :)

  6. Tamás László szerint:

    Laci!

    Nagyon sokan szurkolunk Neked!
    Szerintem kevés olyan ember van, aki végig megy az El Caminon, akinek ennyien drukkolnak. Ebből az erőből bármikor meríthetsz!
    Az ERŐ Veled van! :-)

  7. Tamás László szerint:

    Laci!

    Nagyon sokan szurkolunk Neked!
    Szerintem kevés olyan ember van, aki végig megy az El Caminon, akinek ennyien drukkolnak. Ebből az erőből bármikor meríthetsz!
    Az ERŐ Veled van! :-)

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>