4. Nap Cizur Menor – Puente la Reina 20,4 km

Sajnos ma nem vettem észre, hogy egy boltba betérve a GPS jel szokásához híven elment, a gond az volt, hogy nem is jött vissza. 30 perc múlva a telefonom sípolt, hogy akarom- e GPS jel nélkül folytatni a rögzítést. Újra kellett indítani a telefonom (Józsi magas labda, nem kell kommentelni), így egy rész kimaradt, az adatok nem pontosak.

Reggel korán ébredtem. Próbáltam az arcokat fürkészni, hátha valami visszajelzést kapok a horkolásommal kapcsolatban, de már mindenki az indulással volt elfoglalva, így nem tudtam meg semmit.

A kora reggeli idő csodálatos volt és a szakasz sem volt különösebben nehéz. Laci, a kavicsos lejtő valóban kemény volt, de ilyen terméktámogatással (DXN) ez nem okozott különösebb gondot (bocsi, nem hagyhattam ki).

A napot különösen a feldobták a gyönyörű középkori falvak, melyeken keresztül jöttem. Lassan szerintem kezdem majd élvezni a gyaloglást és nem csak a kínzó fájdalom tudati elnyomására kell fókuszálnom. A versenyt eddig a bal vállam nyerte meg, azzal van a legtöbb gondom útközben.

Mára sokkal többen lettünk az úton, hiszen sokan Pamplonából kezdik csak a Camino-t.

A helyi zarándokszállás pazar, némi felárért külön szobám van. Az is jelzi, hogy egyre jobban bírom, hogy az érkezés után már nem omlok össze azonnal fizikailag, csak kicsit később ;-).

Köszönöm a kommenteket, nagyon sok erőt adnak, nagyon jól esik, hogy gondoltok rám.

Külön köszönet Balázsnak, aki a háttérben a képeket utólag rendezi és az angolra fordítja a szöveget (és a magyarban javítja a helyesírási hibákat).




Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

8 Responses to 4. Nap Cizur Menor – Puente la Reina 20,4 km

  1. Specht József szerint:

    Már a negyedik nap? Mintha hetek óta nem jönnének az “Ezt menedzseld kérlek…” és “Erről beszéljünk..” kezdetű e-mailek. :)

    A Szabi által szervezett túrán természetesen ott leszünk mi is.
    Már begyűjtöttem egy olyan alkalmazást, ami rögzíti az egész útvonalat, szintkülönbséget, sebességet, átlagsebességet, stb.
    Sőt, hogy biztos kitartson az akku, egy napelemes töltőt is vettem.
    A beszámolót legalább ilyen profin akarom elkészíteni, mint, ahogy Tőled látom.

    További felejthetetlen élményeket!

  2. Sulyok László szerint:

    Szóval megtámadtad a szélmalmokat a pamplonai hegytetőn :))) Milyen volt a murvás lefelé menet? Gondolatban gyakran ott gyalogolok melletted :)
    Holnap Estella gyönyörű lesz! Go,Go,Go!!! :)
    Buen camino Laci!

  3. Ha így belejössz, rövidesen futva teszed meg a napi távot fél nap alatt:) Jössz Te még velem félmaratont futni:)
    A látnivalók tényleg csodálatosak, minden gondot feledtetnek.

  4. Czérna Szabolcs szerint:

    Már rájöttem, hogy miért csinálod az utat! Soha nem figyeltem ennyire a szponzoromra! :) Gyönyörű helyeken jársz, olyan mintha repülnél.

  5. Szloboda Éva szerint:

    Kitartás, nagyon büszke vagyok rád! :)

  6. Kiss Andrea szerint:

    Erre mondják hogy minden kezdet nehéz….a végén már nem is a fájdalomra hanem az élményekre fogsz koncentrálni ;) ….. és van is mire, gyönyörű helyeken jársz…. az előző napi magaslati levegő is biztosan jót tett a tériszonyodnak ;)
    A Szabi által szervezett gyalogtúrán sajna nem tudok részt venni a picur miatt, de ott leszünk a balatonon és minden nap gondolatban veled vagyunk :)
    Hajrá Laci!! KITARTÁST!! :)

  7. Borsay Andrea szerint:

    Kitartás, Laci! Ez több, mint zarándoklat. Ez nem egyszerűen gyaloglás. Test és lélek összhangja. Minden jót kívánok!

  8. Peter szerint:

    Jo utat, Laci.

    Remelem, hogy sok idod marad “megallni”, meg igy is, hogy a blog altal kapcsolatban maradsz az ismeroseiddel.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>