11. Nap Villafria – Hontanas 40,9 km

Az előző nap minden eddiginél keményebb volt. A fürdés utáni vacsorát követően zuhantam az ágyba, a ruháim úgy ahogy levettem őket a földön és már aludtam is. Nem volt kedvem blogot írni, a képek is csak azért mentek fel, mert vacsora közben feltöltődtek.

Ezek ellenére jól ébredtem és csak az volt lehangoló, hogy az első 11 km Burgoson keresztül, nagyrészt ipartelepeken, bérházak között vezetett. A vége azért mindenért kárpótolt, a történelmi városrész csodálatos.

A nap további része árnyékmentes, óriási szántóföldek mellett vezetett. 34 km-nél egy mesebeli zarándokszálláson, a puszta közepén, abba hagyhattam volna a napot. Még egy szabad ágy volt a 12-ből, viszont nem volt áram és étkezési lehetőség sem. Negyed óra gondolkodás után úgy döntöttem egy utolsó, titkos energia raktáram megnyitásával neki vágok a következő 6 km-nek. A fő ok az volt, hogy úgy ítéltem meg, hogy az egész nap addig összesen elfogyasztott egy banán és két narancs nem biztos, hogy elég lesz ekkora terhelés esetén. Ha van konyha, vagy van nálam élelem, biztosan maradok, mert a hely több mint idilli volt.

Nem bántam meg, hogy továbbmentem. Igaz a 6 km kegyetlen volt, de egy gyönyörű kis faluba érkeztem, ahol igaz, hogy sehol sem volt net, de legalább a harmadik fogadóban volt számomra egy szoba és a vacsora is kitűnő volt. Amúgy úgy tűnik nem híztam az út alatt, ezt mérleg híján abból tudom megítélni, hogy az övemen eddig soha nem használt lukakat kényszerülök igénybe venni.


Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

3 Responses to 11. Nap Villafria – Hontanas 40,9 km

  1. Tibor szerint:

    Szia Laci!
    Sok hosszú és nehéz úton vagy túl már életedben.
    Ismét nagy utat választottál! Jól haladsz, jó úton jársz.
    Szeretettel:Tibor

  2. Specht József szerint:

    Szia Laci!
    Azt írtad a nyolcadik napon, hogy kiszámoltad a naponta szükséges mennyiséget, ami 36 km.
    Most harmadik napja nyomsz negyvennél többet. Ez önmagában sem akármi! Óriási gratula érte!
    Viszont az én számításaim szerint így minimum egy nappal korábban érsz a végére.
    Azt nehezen tudom elképzelni, hogy tétlenkednél, és lelki szemeim előtt már egy zsúfolásig telt, spanyol rendezvénytermet látok, ahol az emberek a DXN üzlettel ismerkednek általad.
    Még jó, hogy a napszemüveged nálad van, mert az Dubaiban is megoldotta a hangfelvételt.
    Online közvetítés lesz? :)
    Az egész család szeretettel ölel!

  3. Sulyok László szerint:

    Szia Laca!
    San-Bol zarándokszállást évekig Stráma Judit barátosném üzemeltette…
    Sajnos ma már nincs ott.
    Láttam róla képeket, az , hogy meseszép, az neki köszönhető.
    Na, milen a befeléfigyelés? Remélem megosztod majd velem a tapasztalataidat…
    Buen camino!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>